Neljapäev, märts 28, 2013
 

Registreerumine seiklussõidule

Tänavune Hiiumaa suur seiklussõit toimub 4. mail. Registreeumine on alanud. Kuni 14. aprillini registreeruvate võistkondade vahel on ühel võistkonnal võimalik seiklussõit läbida tuliuue Skoda Rapidiga, kuni 15. aprillini registreeruvate võistkondade vahel loositakse välja  Reanult Clio IV sõiduõigus.
“Sellel aastal avastame läbi seiklussõidu Hiiumaa läänepoolset osa,” selgitas üks sõidu korraldajaid, MTÜ Hiiu Paiud liige Jan Ignahhin.
Rajal on 13 kontrollpunkti, ülesandeid, närvikõdi, üllatusi ja auhindu. Nagu eelmisel, nii ka sel aastal selgitatakse kontrollpunktides saadud punktide kogu­summade põhjal välja seiklussõidu rändkarika võitja. Rajalt saadud võti avab Ungru krahvi aardekirstu tabaluku. Kui mullu otsiti aardekirstu, siis seekord on aare juba leitud ja jaht käib võtmetele, mida on võimalik võita/saada/leida läbitavatest kontrollpunktidest.
Korraldajad lubavad, et aardekirstu sisu on kopsakam kui mullu.
Seiklussõitu toetab Hiidlaste Koostöökogu läbi
LEADER meetme. Lisainfo www.hiiupaiud.ee

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411