Neljapäev, märts 28, 2013
 

Paladel algas täna linnukevad

Kevad on käes ja Palade loodushariduskeskus alustab linnuõppega. Esimene kokkusaamine on täna kell 18 ja siis tuletame meelde lindude kevadised laulud ja tegevused. Loodusainete õpetajad, kes mullu linnuõppe läbisid, on väga oodatud teadmisi värskendama ja uut juurde õppima.
Täna hommikul algas lindudele pesakastide meisterdamine Suuremõisa käsi­töömajas õpetaja Marko Martini juhendamisel. Mullu klopsisid pesakaste kokku Palade, Suuremõisa ja Lauka kooli õpilased, tänavu meisterdavad Käina gümnaasiumi lapsed.
Pühapäeval, 31. märtsil, on esimene linnulaulu õppetund Kärdlas. Kogune­mine Pritsumaja parklas hommikul kell 8. Linnuõpet viivad läbi linnutargad
Merle Kääri, Leho Aaslaid ja Vello Tarning.
KARIN POOLA

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411