Pühapäev, märts 31, 2013
 

Muhumaal peetud jalgpallimatši võitsid hiidlased

Saarlastel õnnestus esimesel poolajal hiidlasi oma väravast eemal hoida ning ise värav lüüa. Vaheajal kogusid hiidlased jõudu ning tulistasid teisel poolajal kolme minuti jooksul kolm väravat. Viimasel minutil lõid hiidlased veel neljandagi. Lõpptulemus 4:1 hiidlaste kasuks.

Idee autor, Kärdla linnapea Georg Linkov märkis, et mäng oli üllatavalt tore. “Kõik laabus suurepäraselt, veel paremini kui lootsime. Oli muidugi tõeline “ohoo-efekt”, kui tuttaval laeval tuttaval autotekil laiuvad hoopiski roheline muru ja roosad väravad,” rääkis Linkov.

Jalgpallimatš toimus kell 12.30 Heltermaa sadamast väljunud reisil. Kohtumine peeti alumisel autotekil, mis sai selleks puhuks uue sportliku väljanägemise. Kapteni kutsel elasid sadakond reisijat mängule tekil kaasa. “Meil oli suur au võõrustada Muhumaa pardal sellist ajaloolist saarte mõõduvõtmist. Ja jumal tänatud, et laev terveks jäi!” rõõmustas OÜ Väinamere Liinid juhataja Urmas Treiel. “Laev sõitis Hiiumaa liinil ja enamik reisijaid olid ikkagi selle saarega seotud, nii et hiidlaste meeskond nautis ka suuremat publiku poolehoidu, aga eks saarlased peavad nad nüüd oma liinile revanšile kutsuma,” naeris Treiel.

Mäng peeti Eesti Jalgpalli Liidu minijalgpalli reeglite järgi. Mängu kestus oli 2×15 minutit, väljakumängijate arv 5 + 1. Et laev oleks terve ka pärast mängu, kehtisid erireeglid: palli maksimaalne kõrgus mänguväljakul on 120 cm ning küljeaut mängiti maast.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411