Neljapäev, märts 28, 2013
 

Lubatud pühadeaegsed lisareisid jäävad ära

OÜ Väinamere Liinid teatas kolmapäeval, et pühadeks oli vedaja lisanud parvlaevagraafikutesse 16 lisareisi. “Kuna meretase püsib jätkuvalt ülimadal tasemel, miinus 60 cm, jäävad lisareisid kahjuks ära, samuti ei toimu teised parvlaev Regula reisid,” teatas OÜ VL teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Madala veetasemega väljub parvlaev Muhumaa hommikuti Heltermaalt kell 5 tavapärase kella 6.30 asemel. “See on vajalik kompromiss, et tagada regulaarne laevaühendus Hiiumaa ja mandri vahel,” ütles Hiiuväin.

Liiklus jätkub samuti kuni nädala lõpuni. Pühapäeval on esimene väljumine Heltermaalt kell 8.30. Ära jäävad kõik parvlaev Regula väljumised.

Täpse ülevaate saab e-pileti ostukalendrist konkreetset päeva vaadates. Vajadusel teeb Muhumaa hilisõhtul ka täiendavad reisid.

Pühadeks Regula reisidele müüdud e-piletid kehtivad ostetud reisile eelneval ja järgneval parvlaeva Muhumaa väljumisel. Hiiuväin lisas, et samas tuleb arvestada kriisiolukorra käitumisreeglitega, kus kõik graafikujärgsed väljumised ilmastiku tõttu ei saa toimuda: “Sel juhul muutuvad kõik ajalised e-piletid lihtsalt eelisjärjekorra piletiteks ega pruugi enam tagada pääsu kindlale reisile.”

Parvlaev Regula ei alusta liiklust enne, kui veetase on üle miinus 55 cm.

Alates möödunud nädala algusest on madal veetase Rohuküla-Heltermaa laevaliinil toonud muudatused laevade sõidugraafikutesse. Parvlaev Muhumaa teenindab liini, kuid laadungile on piirang ja ülesõidud võivad kesta veidi pikemalt.

Jooksev info olukorrast www.tuulelaevad.ee ja laevaliikluse infotelefonilt 14204.

 

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411