Teisipäev, märts 5, 2013
 

Filmi vaatas saalitäis kinosõpru

Laupäeval oli Hiiumaa kino­sõpradel teistkordselt Filmiklubis võimalus saada osa väärtfilmist.
Üllatuslikult olid kõik piletid eelmüügist välja müüdud ning Kärdla kinosaal nii puupüsti vaatajaid täis, et tuli panna lisatoole. Filmiklubi korraldava MTÜ Hiiumaa Kino eestvedaja Arno Kuuse sõnul oli 140kohalises kinosaalis 148 vaatajat “Olen väga rahul, sest esimene kinoklubi ettevõtmine tagasihoidliku publikuhulgaga ei olnud lootustandev,” ütles Kuusk. Ta oletas, et ilmselt tõi rahva kokku hea film, seepärast püütakse just väärtfilmidega ka jätkata. Filmiklubi, mis on Kärdlas kord kuus toimuv kultuuri­sündmus, koguneb vähemalt maini.
Filmiklubi ühendab Kärdla kultuurikeskuse filmivaatamise kinosaalis ja sellele järgneva koosviibimise Villa Loona kohvikus.
Eesti Vabariigi 95. sünni­päeva ja Eesti Filmi 100. juubelist ajendatuna tõi klubi seekord hiidlasteni Hardi Volmeri värskeima mängufilmi “Elavad pildid”, mis esilinastus vaid nädalapäevad enne Hiiumaale jõudmist.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411