Reede, veebruar 22, 2013
 

Tantsust idamaist hõngu

Talveväsimuse vastu saab võidelda mitut moodi. Juba võib rõõmu tunda pikenenud päevast ja hiljukesi liginevast kevadest. Kuid elule aitab veidi vürtsi lisada ka tutvumine mõne soojema maa kultuuriga.
Hiiumaa kõhutantsijail on märtsi algul ees tore sündmus, mida tahaksime jagada ka teistega. Nimelt tuleb 2. märtsil Hiiumaale meie eelmise hooaja õpetaja Kaidi Udris, kes juba üle poole aasta Kairos elanud ning töötab tantsijana Kairo Ooperis. Udris korraldab Eestis kahenädalasel puhkusel olles kaks kursust: ühe Tallinnas ja teise Kärdlas. Kursusel jagab ta oma Kairo kogemusi nii sõnas kui tantsus.
Sellesama laupäeva,
2. märtsi õhtul kell 19 algab Rannapaargus idamaine õhtu, kus lisaks Kaidi Udrisele ja meie oma Kärdla idamaise tantsu rühmale Sukar astuvad üles ka meie praegune õpetaja Kairi Reinvee ja tantsurühm Iiriseõied Haapsalust.
RIINA JESMIN
tantsuõpetaja

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411