Reede, veebruar 8, 2013
 

Päästjad kustutasid protestilõkke?

Teisipäeva õhtul kella kümne ajal kutsuti päästjad Pühalepa valda Hilleste külla, kus tee ääres põlesid põhupallid. Päästjad harutasid kümme põhupalli lahti ning kustutasid need. Samal õhtul üritasid Eesti, Läti ja Leedu põllumehed põhupallide süütamisega anda Brüsselile märku, et kõigil oleksid ELiidus võrdsemad põllumajandustoetused. Hiiumaa päästepiirkonna juhataja Hannes Aasma ütles, et kui keegi oleks tõsimeeli tahtnud põllumeeste algatust põhulõkkega toetada, oleks ta pidanud päästjatele teada andma, et selline aktsioon on kavas. Aasma ütles, et ka päästjad olid arutanud, et kas lõket kustutades töötavad nad nüüd põllumeeste protestile vastu, kuid lõkke juures ei olnud ühtegi protestijat ning süüdatud põhupallide hulk oli mujal süüdatud lõketega võrreldes suur. “Ju keegi tegi kellegi kulul nalja,” oletas Aasma.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411