Reede, jaanuar 11, 2013
 

Viskoosa SK sai nädalavahetusel kirja võidu ja kaotuse

TVK Leegid/FACEBOOK
Pärast nädalavahetusel peetud esiliigamänge, üht võitu ja üht kaotust, langes seni esikohal püsinud Viskoosa SK saalihokimeeskond teiseks.
Siiski ei tähenda see veel olulist kaotust, kuna kohapunkte on neil esikohaomaniku Bändidos Team Football meeskonnaga praegu võrdselt 15, erinevus on vaid väravate suhtes. Samas on viskoosakatel peetud rohkem mänge, seitse, ja pidamata vaid kaks. Bändidosel on peetud viis mängu.
“Võtame asja rahulikult, üritame säilitada kohta kaheksa hulgas. Eesmärk on hästi mängida ning jõuda veerandfinaali,” ütles mängiv treener Teet Kivisilla.
Napp kaotus 8:10
Laupäevase mängu kaotas Viskoosa SK üsna napilt 8:10 tugevale Jõgeva SK Selver/Tähe II meeskonnale. Meie poolt lõid kumbki kaks väravat Ken Pähn ja Tarmo Võsamaa. Ühe värava lõid Miko Malk, Teet Kivisilla, Andres Tammeveski ja Andre Padu. Kolm tulemuslikku söötu andis Margus Käär, kaks Tarvo Kivisilla.
Viskoosa SK U19 noortevõistkonda treeniv Teet Kivisilla ütles, et meeste mängus kaasa teinud Viskoosa noored mängijad on väga tublid: “Esiliigas saavutatud võit on seda hinnalisem, kuna noored mängisid juba reedel U19 vanuse­klassis kaks mängu järjest saades sealgi ühe võidu ja ühe kaotuse – seega kolme päeva jooksul kokku neli mängu.”
Raske võit 10:9
Pühapäevase mängu TVK Leegid meeskonnaga võitis Viskoosa SK 10:9. Taas oli kogu mängu resultatiivseim Ken Pähn, kellele andis neljal korral väravaga lõppenud söödu Miko Malk, korra Tarvo Kivisilla. Miko Malk, Tarvo Kivislla, Teet Kivisilla, Allan Ventsel ja Andre Padu lõid igaüks ühe värava. Tulemus on seda väärtuslikum, et varem on viskoosakad neile kaotanud.
Veel seisavad meie meestel ees mängud praeguse neljanda koha omaniku TTÜ SK Ääsmäe ja kaheksanda koha omaniku Jänedaga.
Noorteliiga seis
Viskoosa SK U19 noortemeeskonnal, kes mullu tuli oma vanuseklassi meistriks, tänavu nii hästi pole läinud. Pärast nelja mängu (kolm kaotust, üks võit) jagab võistkond SK Tallinn United ja EMÜ SK võistkonnaga neljandat kuni kuuendat kohta. Kokku mängibki selles vanuseklassis kuus saalihokimeeskonda.
Esiliiga meeskonnas mängivad U19 noormeestest Ken Pähn, Tarvo Kivisilla, Danver Mets, Miko Malk, Ulvar Suve, Robin Niidas ja Priidik Valk.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411