Reede, detsember 21, 2012
 

Laevade sõiduplaanid pühadeajal tihedamad

OÜ Väinamere Liinid tihendab jõulude ja aastavahetuse ajal sõiduplaani, lisareisidele on andnud kooskõlastuse ka majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.
Rohuküla–Heltermaa liinil on 12 täiendavat väljumist lisaks tavapärasele talvisele sõiduplaanile.
Lisaks on paigutatud kuus väljumist ümber kõrgema nõudlusega aegadele. 24. ja 31. detsembril jäävad Rohukülast ära kell 22.30 reisid. Need toimuvad samadel päevadel hoopis kaks tundi varem ehk kell 20.30.
25. detsembril ja 1. jaanuaril jäävad ära kell 6.30 väljumised Rohukülast, nende asemel on väljumised 22. detsembril Rohukülast kell 12.30 ja Heltermaalt kell 14.30 ning 1. jaanuaril Rohukülast kell 8.30 ja Heltermaalt kell 10.30.
Täpsed sõiduplaanid koos erisustega on e-pileti ostukeskkonnas www.tuulelaevad.ee, kui avada soovitud kuupäeva graafik.
VL teenindusjuht Anu Hiiuväin ütles, et tihedamas pühadegraafikus ei tohiks märkimisväärseid ooteaegu tekkida, kuna nii vedaja kui ministeerium on arvestanud sellega, et jõulude ja aastavahetuse ajal kasvab saartele ja saartelt mandrile minejate arv oluliselt.
Hiiuväin soovitas reisijatel soetada sõidukile e-pileti kuna sellega pole vaja kassajärjekorras oodata ja saab kiiremini laevale sõita, Enam ei lisandu e-piletile ka broneerimistasu, mis teeb selle eriti mugavaks.
Kuivastu–Virtsu liinil on 21. detsembrist 1. jaanuarini sõiduplaanis 78 lisareisi. See tähendab, et kõigil kõrgema nõudlusega aegadel toimuvad väljumised mõlemast sadamast iga 35 minuti järel.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411