Teisipäev, detsember 18, 2012
 

Jalgratas leiti tänu ajaleheuudisele

Hiiu Leht kirjutas 27. novembril, et Kärdla politseijaos­konnas ootab omanikku üheksa leitud jalgratast. Vanemkomissar Avo Kail rääkis, et tänu leheloole sai üks naine oma jalgratta kätte.
Ta suundus politsei veebilehe rubriiki www.politsei.ee/et/politsei-palub-abi/leitud-esemed/ja tundis seal ära oma kadunud ratta. Politseijaoskonnas küsiti talt ratta tundemärke ning seejärel sai õnnelik leidja rattaga koju sõita. Praegu on sealsamas hoiul veel kaheksa jalgratast.
Kail rääkis, et väga paljud leitud asjad, mis neile tuuakse, rattad, mobiiltelefonid, isegi nii suured esemed nagu paat ja meresõiduks mõeldud banaan, omanikku ei leiagi: Pärast aastapikkust politseijaoskonnas hoidmist antakse need üle kohalikule omavalitsusele, mille territooriumilt need leiti. Kail tõi näiteks möödunud aastal maanteelt leitud uhiuued päästevestid, mille kaotajat politseinikud hoolega otsisid. Omanik aga jäigi leidmata ja päästevestid sai endale Pühalepa vallavalitsus.
“Enamusele leitud asjadest ei tuldagi järgi – inimesed suhtuvad nii ükskõikselt,” tõdes vanemkomissar.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411