Teisipäev, november 13, 2012
 

Tunnustus Hiiumaa teenindajatele

Erakogu
Selveri iga-aastasel teenindusvõistlusel pälvisid hiidlased 35 kaupluse arvestuses napilt teise koha Paide teenindajate järel. Hiidlaste võistkonda kuulusid Hiiumaa Selveri teenindajad Anne Kaasik ja Mihkel Singi.
Teenindusvõistlus sai alguse oktoobris, kui iga kauplus korraldas oma teenindajate mõõduvõtmise. Iga kaupluse kolm parimat said rahalise preemia ja võimaluse saata kaks parimat Tallinnasse finaalvõistlusele. Neljapäeval toimus Tallinna teeninduskoolis lõppvõistlus, kus pika päeva vältel hinnati teenindajate teadmisi, teenindamisoskust, kiirust, loovust, konfliktilahendamise oskust ja palju muud.
Esikoha pälvisid Paide Selveri teenindajad Moonika Tisler ja Aira Türk ning kolmanda koha saavutasid Rakvere Krooni Selveri teenindajad Katrin Kustavson ja Ene Soosaar.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411