Reede, november 23, 2012
 

Tervise teematoas osales üle saja inimese

Harda Roosna | Hiiu Leht
Teisipäeval kolis üks Kärdla terviseprojekti teematubadest Kärdla kultuurikeskuse kinosaali. Põhjuseks, et eelregistreerunuid oli väga palju, 80 ringis. Kokku sai registreerimislehtedele kirja 117 inimest.
Projektijuht Margit Kagadze ütles, et see oli pooleteistaastase projekti kõige rahvarohkem teematuba.
Tulevikuterapeut Kreet Rosin rääkis teemal “Keskendumine ja mõttejõud”. Ta selgitas, kuidas negatiivse alatooniga sundmõtted mõjutavad meie igapäevaelu ja õpetas lihtsaid harjutusi, mida pidevalt tehes saab neist vabaneda.
Rosin, kes on sündinud Hiiumaal ja lahkunud siit seitsmeaastasena mandrile, meenutas, kuidas ta kinosaali laval laulis ning rääkis, kuidas temast terapeut sai.
Jäänud on veel kolm teema­tuba, neist viimase aeg ja teema on täpsustamisel. 1. detsembril on Hiiumaal hingamisterapeut Karita Mikko, kes kell 10 algaval loengul räägib harmoonilistest suhetest kodus ja tööl. Kell 11.30 algavas praktilises tunnis tutvustab Mikko vabastavat hingamist. Teematuba toimub Kärdla ühisgümnaasiumi võimla väikseses saalis, kaasa tuleks võtta matt ja pleed ning tulla mugavais rõivais.
HUPS-is 15. detsembril kell 13 algavas teematoas räägib toitlustamisspetsialist Kai Teeäär toitumise mõjust käitumisele.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411