Reede, november 2, 2012
 

Merineitsi puhkekülal uus omanik

Suvel ostis pankrotihaldurilt Kõrgessaare vallas asuva Merineitsi puhkeküla AS Martinoza. Millised plaanid on ettevõttel 2007. aastal avatud puhkeküla 37 kinnistuga?
Vastab Martinoza AS juhatuse liige Martin Rikolas: Mõistagi usume ka meie, et see mahajäetud paik, nagu Te ütlete, elule ärkab. Vastasel juhul ei hakkaks ju ükski ettevõte oma raha investeerima. Praegu on Merineitsi puhkeküla arendus­järgus. AS Martinoza jaoks on kindlasti tegemist väga pikaajalise projektiga, nii oleme omandamisel ka
arvestanud.  Esialgne peamine eesmärk on olemasoleva olukorra säilitamine ja edasise hävinemise peatamine, sellest tulenevalt võib märgata ka mõningat ehitustegevust. Ei saa välistada, et uuel aastal tuleme mõne hoonega turule, kuid aktiivset müüki me hetkel siiski ei planeeri.
Küsis HELJA KAPTEIN

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411