Teisipäev, oktoober 30, 2012
 

Parvlaevadel talvine sõiduplaan

Heltermaa-Rohuküla parvlaevaliin läks eilsest üle talvisele sõiduplaanile, jätkuvalt teenindavad liini  parvlaevad Hiiumaa ja Regula.
Rohuküla-Heltermaa liinil hakkab senisega võrreldes olema nädalas 40 reisi vähem. Talvine sõiduplaan on sarnane varasemate aastatega, reisid väljuvad enamasti kummastki sadamast neljatunnise intervalliga.
OÜ Väinamere Liinid juhataja Urmas Treiel märkis, et tänavu olid Hiiumaa liini sügisene sõiduplaan tänu kommertsreisidele esmakordselt varasemast tihedam. “Tegime omal ettevõtmisel igal nädalal 28 reisi rohkem, kui riigi tellitud graafikus ette nähtud. Seda seetõttu, et mitte lasta teenusekvaliteedil pärast suvise tipphooaja lõppu järsult langeda.”
Treiel kinnitas, et täiendavad reisid õigustasid end, sest septembris sõitis liinil pea 10 protsenti sõidukeid rohkem kui mullu samal ajal.
Ka oli reisijatel võimalus valida rohkemate väljumiste vahel ja  võimalus laevast maha jääda oli väike. “See on teenuse tase, mida Väinamere Liinid soovib oma klientidele pakkuda,” lisas Treiel ja avaldas lootust, et riigi talviste laevasõiduplaanide  tellimus liigub suunas, mis tagaks saartega kvaliteetse ühenduse.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411