Reede, oktoober 26, 2012
 

Noored sõlmivad koostöölepingu maavalitsusega

Hiiu maavalitsus ja Hiiumaa Noortekogu Ankur sõlmivad täna, maakonna esimesel noorsootöö tunnustamisüritusel koostöölepingu.
Lepingu, mis kannab järjekorranumbrit üks, allkirjastavad Hiiu maavanem Riho Rahuoja ja noortekogu esimees Hergo Tasuja.
Lepingu sisuks on kahe organisatsiooni ühistegevus. Maavalitsus tagab noortekogu juhendamise ja nõustamise, võimaldab kasutada ruume, kaasab noori maavanema moodustatud komisjonidesse ja töörühmadesse, jagab infot ja abi projektide kirjutamisel, võimalusel tagab noorte­kogu esinduse osalemise erinevatel noorteüritustel jms.
Noortekogu kooskõlastab maavalitsusega aasta tegevuskava ja eelarve, teavitab korraldatud üritustest, esitab kuludokumendid riigieelarvelise eraldise kasutamise kohta, kaasab tegevusse maakonna noorteorganisatsioone ja õpilasomavalitsuste esindajaid jne.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411