Reede, oktoober 19, 2012
 

Korstnas põles tahm

Esmaspäeva õhtul enne kella poolt seitset anti häirekeskusele teada, et Emmaste valla Mänspe külas on korstnas tahmapõleng. Päästjad kustutasid põlengu pulberkustutiga. Majas puudus ka kohustuslik suitsuandur, mille päästjad paigaldasid. Päästeameti töötajad hoiatavad, et kütteperioodi alguses suureneb kahjuks tahmapõlengute hulk, mida päästjatel tuleb kustutada. Samas tuletavad  nad meelde, et tahmapõlenguid saab täielikult vältida, kutsudes eramajja korra viie aasta jooksul ja kortermajja korra aastas kutselise korstnapühkija.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411