Teisipäev, august 28, 2012
 

EMKOt hakkab juhtima Harri Hiis

Hiiumaal ainsana on Emmaste vald säilitanud EMKO ehk Emmaste kommunaali nime kandva osakonna, mis osutab vallas kommunaalteenuseid. Teised Hiiumaa omavalitsused ostavad teenuseid erasektorist või on palganud töölised.
Kuna munitsipaalettevõte EMKO senine juhataja Sander Vaikne soovis ametist lahkuda, korraldas vallavalitsus konkursi, kuhu laekus 11 sooviavaldust. Neist vastas oodatavatele tingimustele neli. Ametikohale valituks osutus Harri Hiis, kes asub tööle niipea kui vabaneb eelmisest töökohast.
Konkursikomisjoni kuulus lisaks vallavanem Tiit Peedule ja vallasekretäri kohusetäitjale Helge Salusoole ka senine juhataja Sander Vaikne.
EMKO ehk Emmaste kommunaal moodustati vallavolikogu otsusega juulis 1997 endise munitsipaalettevõtte ümberkujundamisega valla asutuseks.
EMKO eesmärk on Emmaste vallas kohalikele omavalitsustele seadusega pandud ülesannete täitmisega seotud teenuste osutamine ning põhiülesandeks tagada elamu- ja kommunaalmajanduse, veevarustuse ja kanalisatsiooni ning vallasisese ühistranspordi toimimine, valla teede ja tänavate korrashoid ning üldine heakord.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411