Teisipäev, juuli 24, 2012
 

Neli päeva võrkpalliturniirini

Eile hommikuks oli Hiiumaa võrkpalliturniiriks  registreerunud 36 võistkonda, 25 meeskonda ja 11 naiskonda. Lõplikud tulemused selgusid õhtul, pärast Hiiu Lehe trükkiminekut, mil registreerimine lõppes.
Mullusele turniirile registreerus 55 võistkonda, mängima tuli 52. Turniiri võitsid naiste arvestuses Pirita Plikad, A grupi meeskondadest viis võidukarika kaasa Urvaste SK, B grupis Neemeco. Parimad mängijad olid Darja Kuzmitsova (Pirita Plikad) ja Gunnar Sarapuu (SK Urvaste).
Laupäeval, 28. juulil ooda­takse nais- ja meeskondi Hiiumaa muruväljakutele pallima juba 55. korda. Mandaat kl 9, turniiri avamine kl 10.15 Kärdla külje all asuva Linnumäe puhkekeskuse maadel.
Sarnaselt varasemaga toimub mõõduvõtt naiste ja meeste arvestuses ning tugevamas, nõrgemas ja veteranide klassis. Kui mõnes grupis pole piisavat arvu osalejaid liidetakse need üheks grupiks. Hinnaline klaasist käsitöökarikas mängitakse välja turniiri tugevamas ehk A-tugevusgrupis.
Turniiri peakohtunik on Mati Kiiver, peakorraldaja ajalehe Hiiu Leht toimetus ja läbiviija Hiiumaa võrkpalliklubi.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411