Teisipäev, juuli 10, 2012
 

Lisareisid laevaliinidel

Rohuküla–Heltermaa liinil on suurenenud nõudluse tõttu nädala tippaegadel käigus regulaarsed lisareisid.
6. juulist kuni 21. augustini on lisareisid neljapäeviti Heltermaalt kl 11.30 ja Rohukülast kl 15. Reedeti Rohukülast kl 22 ja Heltermaalt kl 23.30 ning pühapäeviti Rohukülast kl 22 ja Heltermaalt kl 23.30.
Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul on sõidukite arv liinil hoogsalt kasvanud. “Suvel on Hiiumaal mitmeid suuri suvesündmusi, millega seoses samuti oodata reisijate arvu jõudsat suurenemist,” kommenteeris Treiel.
Kokku tehakse Heltermaa-Rohuküla liini suveperioodil 40 lisareisi. Neid teenindab parvlaev Regula.
Ka lisatakse Triigi-Sõru liinile 12. juulist 5. augustini täiendavad reisid.
Treieli sõnul on suvine nõudlus ületanud senise graafiku võimekuse. „Väljuvatest reisidest jäävad paraku inimesed maha. Kuna järgmine reis on sageli suure vahega või üldse ebasobival ajal, on reisijad pettunud, sest peavad oma plaanid ümber tegema või sihtkohta sõitma tüütu ringiga. See liin on sisuliselt ainus, kus on mahajäämus, ning neljanda ringi lisamine lahendab selle,“ lausus Treiel.
Graafikusse lisanduvad lisaks olemasolevatele reisidele väljumised Hiiumaalt Sõrult kl 15 ning Saaremaalt Triigist kell 16.30.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411