Teisipäev, juuli 10, 2012
 

Eesti meistrid said rinda pista maailmameistritega

Jaanus Kõrv | Hiiu Leht
Viskoosa saalihokimeeskonna juhendaja Teet Kivisilla: Kakskümmend aastat tagasi toodi saalihoki Hiiumaale, see turniir oli 16. Viskoosa poisid said viienda koha, laeks oleks olnud neljas koht, sest ega soomlastest maailmameistrite vastu saa – võitjameeskonnas mängis  kaks 2010. a maailmameistrit. Teha pole midagi, soomlased on meist ikka hulga ees. Kaks võistkonda oligi Soomest, kolmas koosnes soomlastest ja Tallinna tehnikaülikooli mängijatest. Turniiri tasemest veel nii palju, et Tallinna TVK Leegid on esiliiga meeskond, Saku Fortuuna kuulub meistriliigasse, on tulnud Eesti meistrivõistlustel hõbedale.  Lauka meestel läks hästi, suutsime hoida eelmise aasta taset – kaheksandat kohta. Seal ju mängijad ka vanuses 40+. Viskoosa spordiklubi poisid olid kõik tublid. Omaette fenomen on Roomet Ruus, alias Sneijder, kes Hollandi jalgpalluri särki kannab ja sellest ka hüüdnime saanud. Ta on väga hakkaja poiss ja tal on hea tulevik ees.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411