Reede, mai 25, 2012
 

Parvlaev Hiiumaa kutsub külla

OÜ Väinamere Liinid kutsub Hiiumaa kooliekskursioone tutvuma parvlaevaga Hiiumaa, huvilistele teeb laevapere ekskursiooni kaptenisillale ja masinaruumi.
Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin rääkis, et eelmisel kevadel õpilasekskursioonidele esmakordselt pakutud võimalust tutvuda põhjalikumalt parvlaeva Hiiumaa eluga, kasutati innukalt. “Kutsume kõiki, kes on sel kevadel või suvel oma klassi või kooliga mereteekonda ette võtmas, tutvuma Hiiumaa pardal laevaeluga veidi teise nurga alt, kui see reisijale tavaliselt paistab,” lausus Hiiuväin.
Kõigil, kel huvi Hiiumaa pardal ekskursiooni teha, palutakse kirjutada oma soov üles (kool, klass grupi suurus, grupijuhi kontakt) ja saata mõned päevad enne sõitu Heltermaa kassasse aadressil heltermaa@laevakompanii.ee.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411