Reede, mai 18, 2012
 

Õigeusukogudused ühinevad

Eesti apostliku õigeusu kiriku Metropoliit Stefanus osaleb Hiiumaa koguduste ühinemiskoosolekul.
EAÕK Hiiumaa preester Aabraham ütles, et Hiiumaa Jumalasünnitaja Sündimise ja Kõrgessaare Kristuse Sündimise koguduse täiskogud võtsid vastu otsuse koguduste ühinemiseks. “Ühiselt leiti, et üks tugev õigeusukiriku kogudus Hiiumaal on rohkem kui kaks kogudust,” selgitas ta.
26. mail kell 12 Kuriste haridusseltsi majas algav koguduste ühinemiskoosolek otsustab koguduste ühinemise ning valib uue juhatuse ja revisjonikomisjoni. Kell 13 samas algavat vestlusringi juhib metropoliit Stefanus.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411