Reede, aprill 27, 2012
 

Sven Kõllamets sai Lions Clubi stipendiumi

Eelmisel nädalal otsustas Lions Clubi Tallinn Vanalinn stipendiumikomisjon tunnustada  stipendiumiga Tallinna tehnikaülikooli üliõpilast ja töötajat Sven Kõllametsa. Stipendium antakse üle reedel klubi heategevusõhtul. Stipendiumi taotles sel aastal kokku seitse inimest, välja anti üks.
Kõllametsa kandidatuuri toetasid LC Tallinn Diana, LC Tallinn Eesti I, Tallinna tehnikaülikooli õppeosakond, MTÜ Händikäpp, Eesti liikumispuudega inimeste liit (ELIL). Stipendiaat on MTÜ Händikäpp liige ja ELIL esindaja riiklikus komisjonis.
Komisjon tõi Hiiumaalt pärit Kõllametsa eriliste tegudena välja seda, et ta nõustab erivajadustega tudengeid, tema kaasabil ja ka eestvedamisel on ülikoolis liikumine puuetega inimestel hõlbustatud. Ta on ka sotsiaalministeeriumi juures tegutseva tehniliste abivahendite ja rehabilitatsiooniteenuste ekspertkomisjoni liige.
Kõllamets on varem pälvinud Eesti üliõpilaskondade liidu ja Tallinna tehnikaülikooli üliõpilaskonna hõbedase teenetemärgi panuse eest erivajadustega noorte õiguste eest seismisel.
Kõllamets ütles, et kasutab stipendiumi enda füüsilise ja vaimse arendamise heaks..

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411