Reede, aprill 20, 2012
 

Rollirosin Janno Elmile

Arvi Miilberg
Laupäevasel Tornimäe provintsiteatrite päeval Saaremaal tuli väike tunnustus ka Hiiumaale. Eripreemia Rollirosin sai Janno Elmi, kes mängis Kärdla kultuurikeskuse harrastusteatri etenduses “Pulmad Abruka moodi” koguni kolme rolli. “Põhjuseks, et üks 15 näitlejast haigestus ja nii tuli Elmil kahe prooviga temagi osa selgeks saada,” selgitas tüki lavastaja Kristjan Arunurm. Pildil vasakul Janno Elmi kapten Kahvli rollis ja Enn Tatar sadamakapten Alleksina. Kokku mängiti Tornimäe rahvamaja suures saalis maha üheksa näitemängu. Žüriid juhatas Ahti Puudersell Endla teatrist.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411