Reede, aprill 20, 2012
 

Kohvitantad tantsisid Lätis

Erakogu
Kärdla kultuurikeskuse eakate tantsurühm Kohvitantad ja üks lasterühm reisisid 12.–14. aprillini Lätis. 11 kohvitantat ja juhendaja Ille Savioja tantsisid Ogres igakevadisel seeniortantsurühmade festivalil Sinilill. Samas peeti maha ka kohaliku tantsurühma Astra kümnes sünnipäev. Üks ansambli tantsijaid Virve Penkina rääkis vaimustusega kui suur ja uhke oli festivali korraldus – keskel tantsuruum 25 tantsurühma jaoks. Selle ümber päikesekiirtena kaetud lauad 300 festivalikülalisele. Riias võttis Kohvitantad vastu seeniortantsurühma Saule juhendaja Laimdota Andresone, kes oma rühmaga Kärdlaski tantsinud. Läti reisi tegi kaasa ka kaheksa tantsulast koos juhendaja Kristiina Vessari ja saatja Merike Heinsooga.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411