Reede, märts 16, 2012
 

Tuuru juhataja selgub esmaspäeval

Tuuru juhataja ametikohale soovinud seitsmest kandidaadist kutsus nõukogu esmaspäevasele vestlusvoorule neli. Tuuru nõukogu esimees Tanel Malk ütles eile, et lõplik valik tehakse kahe kandidaadi vahel esmaspäevasel koosolekul.
Kui esialgu kavatses nõukogu juba sel nädalal ära otsustada, kes saab uueks juhatajaks, siis nüüd võeti aega taustauuringute tegemiseks. “Elulookirjelduse saab ju väga ilusaks kirjutada, aga taustauuringud peaks aitama otsust teha. Me ei taha riski võtta, et oleme paari kuu pärast olukorras, et tuleb jälle juhatajat vahetama hakata,” selgitas Malk.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411