Reede, märts 9, 2012
 

Linnavalitsus otsib musta koera

Kas linnavalitsusel õnnestus välja selgitada see suur must koer, kes Kärdlas Allika, Tiigi, vabaduse tänava ja Kõrgessaare maantee kandis  hilisõhtuti ja öösiti inimesi ehmatab?
Kärdla linnavalitsuse keskkonna- ja heakorra spetsialist Kadri Randmaa: Linnavalitsus tegeleb selle koera probleemiga juhtumipõhiselt, kuna me ei saa toetuda jutule, et keegi rääkis kellelegi, et kuu aega tagasi oli koer jälle hulkumas. Oleme vestelnud ka Hiiumaa loomakaitse esindajaga ning leppisime kokku, et kui on koer liikvel, võiks kohe helistada politseisse ja siis saaks kohe peremehe poole pöörduda. Peremees võib praegu näiteks väita, et tema koer küll oli ketis ja see pidi olema kellegi teise koer. Hetkel ei ole meile enam laekunud ühtegi teadet sellest hulkuvast koerast. Käisin ka ise eile õhtul [kolmapäeval – toim] sealkandis jalutamas, kus on koera nähtud, ning mina ei näinud seal kedagi liikumas. Loodame, et koera peremees võttis linnarahva muret kuulda ega lase teda enam üksi hulkuma.
Küsis HARDA ROOSNA

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411