Teisipäev, märts 6, 2012
 

Hiiumaa MV suusatamises

Hiiumaa spordiliit ja Pühalepa suusaklubi korraldavad neljapäeval Hiiumaa meistrivõistlused murdmaasuusatamises nii noortele kui täiskasvanutele.
Väino Koolmeister Pühalepa suusaklubist rääkis, et töö võeti ette, kuna Hiiumaa spordiliit eriti huvi ei ilmutanud ja just koolinoortele pole ammu suusatamisvõistlusi korraldatud. Noori kutsus hea hulk aastaid tagasi võistlema suusatamistreener Tõnu Pääsuke.
Veidi teeb korraldajaid, kes lootsid võistlustel näha hulgaliselt õpilasi algklassidest peale, murelikuks õpetajate streik. Teisalt usuvad nad, et need noored, kes suusatamishuvilised, toovad ehk kohale lapsevanemad. “Vaevalt koolid tookski õpilasi bussidega suusatama – suusatamine on Hiiumaa koolides ikka väga maha käinud, koolidel puudub huvi sellega tegeleda ja pole ka õpetajaid-entusiaste,” tõdes Koolmeister.
Mulluste meistrivõistluste tiitlid on 10 km distantsil meeste arvestuses Martin Remmelgu ja meesveteranidest Toomas Masti käes, 5 km distantsil naiste arvestuses Karin Kallisma ja naisveteranidest Anneli Ilumetsa käes. Poistest oli 5 km rajal kiireim Richard Esta ja tüdrukutest 2 km rajal Lisette Lillemäe.
Tänavused meistrivõistlused peetakse neljapäeval, 8. märtsil Paluküla suusarajal. Noori oodatakse registreeruma kella 17ks, täiskasvanuid kella 18ks. Suusatehnika valik on vaba.
Lisainfo tel 505 6750 Väino Koolmeister või Hiiumaa spordiliidu kodulehel.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411