Reede, märts 9, 2012
 

Helilooja Erkki-Sven Tüüri tänu

Harda Roosna | Hiiu Leht
Tänan väga selle tunnustuse eest. Tõesti, ma olen oma toimetamistega suutnud tuua Hiiu saare väga paljude inimeste tähelepanu fookusesse, kes sellest vast ehk muidu midagi ei teaks. Olgu see siis Aafrikas, Austraalias, Ameerikas või mujal Euroopas.
Nii mõnedki inimesed on tänu minule siia saarele sattunud. Kõige kaugem kolleeg Austraaliast on käinud mul lausa Hirmustes külas. Ja niipalju kui minu kogemused on näidanud selle mõne põgusa tagasiside näol, on nad kõik olnud tohutus vaimustuses, mõistnud, miks ma olen sellest saarest rääkinud neile nii, nagu ma olen rääkinud. Mul on sellest tõesti väga hea meel.
Nii et, mis muud – ma loodan, et see saar oma kõiki toredaid nimetusi, mis talle on antud, Haldjasaar, Paradiisisaar ja nii edasi – suudab igal tasandil õigustada. Et niisugune hea koostöövaim areneks ja kõige paremas mõttes lokkaks selle saare peal.
Hästi tore, et maakonna teeneteplaadiga tunnustatakse niisuguseid inimesi nagu Enn Kunila ja Mati Nurs – nad teevad selle kogukonna heaks hästi palju olulisi asju ja neid tunnustada on väga tähtis. Hea on, et ei tunnustata ainult ettevõtjaid või ainult kultuuritöötajaid, vaid seda pilti vaadatakse tervikuna.
Emotsionaalsel tasandil on niisugused fookusesse paigutamised väga tähtsad – sa saad näiliselt justnagu väikese asjaga teha väga palju ära, et inimest innustada ja talle oma tänu näidata. Maakonna teeneteplaat on suurepärane algatus ja väga ilus idee. Tänan teid väga.
Hiiu maakonna teeneteplaadiga tunnustamisel 1. märtsil.

Üles kirjutas
HARDA ROOSNA

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411