Neljapäev, veebruar 23, 2012
 

Moe Muusas alustab tööd taaskasutusdisainer

Muhulasest taaskasutusdisainer Reet Aus lööb laineid juba üle ilma. Nüüd avab Hiiu saarele kolinud taaskasutusmoe disainer Liisi Kummer-Leman ka siin esimese moodsa käsitöö, disaini ja taaskasutusmoe salongi Moe Muusa.
“Kui teil on mõni olemasolev riideese, mis vajaks kohendamist või värskendamist, saame koos asja arutada – teie räägite, mida te tahaksite näha, mina pakun omalt poolt lahendusi ja õmblen valmis,” selgitas Kummer-Leman.
“Minu jaoks on kõige tähtsam moekunst ja soov jagada seda teiste inimestega, peaasi, et ma saan seda teha ja mul on koht, kus seda teha” selgitas ta. Noor naine, kellele erakordne moevaist n-ö loodusest ning õmblejast emalt ja vanaemalt kaasa antud, aga ta on õppinud ka kunstikoolides.
Hiiumaale kolis noor tallinlanna tänu oma hiidlasest abikaasale ja väikesele lapsele. “Algul ma ei tahtnud tulla, nutsin õhtuti patja – mida ma siin teen, mul ei ole siin mitte midagi ega mitte kedagi – aga nüüd ma üldse ei kahetse. See on minu koht, Hiiumaa, ja nüüd ma ei taha jalga Tallinasse tõstagi,” ütles noor naine ja tõdes, et vaatamata siinelatud napile ajale tunneb ta, et siin on tema kodu. “Siin on eneseteostuse võimalus suurem. Nii raske on harjuda, et siin võib uksed lukustamata ja võtmed ukse ette jätta.”
Avamine aastapäeval
Moe Muusa avamine on täpselt vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril algusega kell 13 ja salong asub Kärdla turuplatsil endises lillepoes.
Salongi avamine loob võimaluse leida endale väga maitsekaid ja unikaalseid kasutatud ja mittekasutatud rõivaid, mis on spetsiaalselt Moe Muusa poolt välja valitud, korrastatud ning ka ümber disainitud.
Lisaks pakub Moe Muusa laia valikut Eesti disainerite aksessuaare ja taaskasutusmoodi. Salongis on ka palju noortepärast moekaupa. Kavas on korraldada õpitubasid.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411