Teisipäev, veebruar 28, 2012
 

LEADER tegevuskeskus otsib nõustajat

Kuna Hiiumaal LEADER programmi rakendava MTÜ Hiidlaste Koostöökogu tegevuskeskuse assistent-nõustaja Tauno Telvik asub elama ja tööle Tallinna, kuulutas koostöökogu välja konkursi uue assistendi leidmiseks.
“Minu jaoks olid hiidlaste koostöökogus töötatud pea kaks aastat väga huvitavad ja õpetlikud. Kellel võimalus, vajadus ja huvi, soovitan kindlasti kandideerida nõustaja ametikohale,” ütles Telvik, kelle meiliaadress tauno@kogu.hiiumaa.ee eelmisest nädalast enam ei tööta.
Märtsi lõpuni on soovijail võimalus kandideerida nõustaja ametikohale. Koostöökogu juhatuse poolt välja valitud sobiva kandidaadiga sõlmitakse tööleping tähtajaga kuni 31. detsember 2013. Nõustaja brutotöötasu on 858 eurot kuus ja tööülesandeks Hiiumaa integreeritud arengustrateegia 2008-2013 elluviimine.
Tauno Telvik ütles, et koostöökogu liikmena jätkab ta organisatsiooni töös osalemist. Lisaks on ta jätkuvalt ka Kärdla linnavalitsuse liige.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411