Teisipäev, veebruar 14, 2012
 

Külm ja päästeamet tegid liuvälju

Laste rõõmuks on mitmes omavalitsustes spordiplatsidel rajatud liuväli.
Kõrgessaare noortekeskuse esisel korvpalliplatsil on liuväli juba kolm nädalat. Teine samasugune tehti Lauka kooli korvpalliplatsile. “Tänan päästeametit, kes vee kohale tõi,” ütles Kõrgessaare vaba aja keskuse juhataja Artur Valk. 50 paari uiske annetasid noortekeskusele AS Exo Trade omanikud.
Käina gümnaasiumi siseõues on samuti suur liuväli. Käina komando mehi tänas liuvälja eest Käina gümnaasiumi direktor Ene Urman. Liuvälja korrashoiu eest seisavad hea õpetaja Linda Lepp ja majandusmees Eimar Saar. Uisud saavad õpilased kooli poolt. Uiske on kool ise soetanud, saanud projektide toel ja suur osa on ka annetatud. Siiani võtab kool hea meelega vastu kodudes kasutult seisvaid uiske.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411