Teisipäev, jaanuar 10, 2012
 

Kultuuripärl – X Kärdla ratsupäevad

Foto: Helja Kaptein
Reedesel kultuuriaasta avapeol võttis Hiiumaa Kultuuripärli meene ja 1900 eurose preemia vastu Kärdla Ratsupäevade peakorraldaja Jaanus Berkmann.

Hiiumaa ratsaspordiklubi juhatuse liige tänas osutatud au eest ja ütles, et see tunnustus pole mitte ainuüksi talle, vaid kõigile, kes ratsupäevade korraldamisega tegelevad. “See on suure hulga inimeste töö,” lisas Berkmann.

Kärdla ratsupäevad on 2001. aastast toimuv traditsiooniline Hiiumaa ratsaspordipäev, millest aastate jooksul osa saanud enam kui 600 ratsanikku ja sadu pealtvaatajaid. Käina kultuurikeskuses toimunud kultuuripeol anti kätte hulk teisigi kultuuri- ja spordipreemiaid.

 

Sildid: , , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411