Reede, jaanuar 6, 2012
 

KÜGi segakoor astub üles heategevuskontserdil Nokia kontserdimajas

Laulupealinna saates tuntust kogunud Kärdla ühisgümnaasiumi segakoor koos Ott Leplandiga astub 4. veebruaril üles Tallinnas pea 2000 inimest mahutavas Nokia kontserdimajas toimuval heategevuskontserdil.

Eesti loomakaitse seltsi poolt korraldatava kontserdi “Hea lugu ja hea tegu” piletitulu läheb hättasattunud loomade toetuseks.

Koorijuht Timo Lige sõnul tulevad umbes 40pealise kooriga esitusele juba eestlaste südametesse ja hinge lauldud “Hallelujah” ja “Ärkamisaeg”. “Sellel kontserdil astume tõenäoliselt suurima kontserdipubliku ette,” lisas Lige.

Pärast heategevuskontserti esineb koor juba rohkemate lauludega rahvusvahelisel turismifestivalil TourEst 2012, mis toimub 17.–19. veebruaril Tallinnas.

Lisaks Ott Leplandile ja Kärdla koolinoortele esinevad heategevuskontserdil ka teised eestlaste poolt palavalt armastatud muusikud, nagu näiteks Tõnis Mägi, Chalice, Lenna, Liis Lemsalu jt. Õhtut juhib Märt Avandi ja kontserdi patroon on Maarja- Liis Ilus.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411