Teisipäev, jaanuar 3, 2012
 

Hiiumaal olid pühad rahulikud

Kärdla politseijaoskonna juhi Avo Kaili sõnul möödusid nii jõulud kui ka aastavahetus rahulikult, kuigi oldi valmis ka enamaks – terves maakonnas olid väljas tugevdatud jõud. Kail kinnitas, et suurt peavalu ei tekitanud joobes juhid, alaealised ega baarikaklused.

Päästeametile oli esimene jõulupüha tugeva tormi tõttu tegus: probleeme tekitasid teedele ja elektriliinidele langenud puud. Hiiumaa päästeosakonna juhataja Hannes Aasma sõnul olid see eest pühadele järgnenud aeg ja aastavahetus rahulikud.

Pühad möödusid tavapärases rütmis ka Kärdla haiglas. Haigla peaarst Gennadi Aavik kinnitas, et väljakutseid ei olnud rohkem kui tavaliselt.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411