Reede, jaanuar 20, 2012
 

Hiiumaal annetas pakendiautomaatide kaudu 239 inimest

Mullu annetas Hiiumaal asuvate pandipakendi automaatide kaudu vähekindlustatud peredest pärit laste teatrikülastusteks 239 inimest ning raha koguti 262 eurot.
Annetuste eest käis oktoobrist detsembrini Hiiu, Harju, Lääne, Rapla ja Järva maakondi teenindavates Nuku- ja Noorsooteatris, Eesti Draamateatris ning VAT Teatris kokku 1406 last, nende seas ka Hiiumaalt pärit lapsed.
Kokku tegid “Aitan lapsi” heategevusprojekti raames inimesed üle Eesti asuvates 158 pakendiautomaadis möödunud aasta seitsme kuuga 38 400 annetust ning annetusi kogunes 39 954 eurot. Aasta viimastel kuudel on Eesti erinevates teatrites käinud kokku 4700 last.
SA Heategevusfond Aitan Lapsi, Evelin Ilves ja Eesti Etendusasutuste Liidu 17 teatrit käivitasid möödunud aasta mais ulatusliku heategevuskampaania “Aitan lapsi” vähekindlustatud lastele kultuurielamuste pakkumiseks. Esimese annetuse tegi 18. mail Kadriorus Evelin Ilves.

HL

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411