Teisipäev, jaanuar 3, 2012
 

Hiiumaa piirkonnajuhi kohale kõva konkurss

REL 2011 Hiiumaa ringkonnajuht Malle Lehtma kinnitas, et Hiiumaal on piirkonnajuht valitud ja ta on läbinud ka esimesed koolitused. Koos 18 rahvaloendajaga korraldab rahva ja eluruumide loendust Hiiumaal piirkonnajuht Sirje Jakobson, kes valiti välja 41 soovija hulgast.

Piirkonnajuht suhtleb loenduse küsimustes kohalike omavalitsuste, korrakaitse ja korteriühistute esindajatega ning elanikega. Samuti viib läbi oma piirkonna loendajate koolituse ja juhendab neid loenduse ajal. Tema peab tagama, et piirkonna andmed saaks tähtajaks kogutud.

Jakobson rõhutas, et inimesed märgiksid ankeeti oma tegeliku püsielukoha, mitte sissekirjutuse aadressi. “Kui osa aastast elatakse suvemajas, siis kindlasti anda andmed ka selle elukoha kohta,” selgitas ta.
Hiiumaal võetakse 6. jaanuarist tööle 18 loendajat, kandidaate oli 83.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411